BlogÚj! Megnyitás

A szerelem mindent megér

Szinte hihetetlen, de már a 20-as éveikben járó férfiaknál is felmerülhetnek potencia problémák.

Utánajártunk, milyen innovatív megoldást választhatnak azok a férfiak, akik a szexuális életükben korlátozottak, azonban nem szeretnének orvoshoz fordulni a problémájukkal, vagy elutasítják a gyógyszeres, kémiai megoldásokat, amelyek valóban nem kockázatmentesek. Találtunk egy olyan nagyszerű megoldást, amivel a szervezetet nem kell egészségkárosító hatásnak kitenni. A praktikus, egyszerűen alkalmazható, diszkrét, ugyanakkor eredményes módszert találtunk, amely bárki számára már Magyarországon is elérhető. Mindazoknak ajánljuk a módszert, akiknek fontos, hogy örömet szerezzenek párjuknak a minőségi testi szerelem terén.

Mi okozhat potencia problémát a férfiaknál?

Nem csak az életkor előre haladtával jelenhetnek meg a potencia zavarok egy férfi életében. A 20-as korosztály az életmódjából adódóan, illetve a túlzott pornográf tartalom elérésével kerülhet aggályos helyzetbe a testi szerelem terén. A 30-as és 40-es korosztályt az egészségtelen életmód, és a nagymértékű stressz hatása sújtja. Természetesen a kor előre haladtával a fizikai állapot romlása is fennáll. Az egészségkárosító hatások, az egészségtelen táplálkozás, a kimerült, energiahiányos szervezet is közrejátszik a szexuális teljesítőképesség visszaesésében. A problémát fokozza az is, hogy a férfiak többsége nem tárja fel a problémát, nem fordul orvoshoz, nem kér segítséget. Férfiatlannak, kínosnak érzi, ha a férfiúi teljesítő képessége csorbát szenved. Ez a szégyenlősség azt is eredményezi, hogy kevés férfihoz jut el a lehetséges megoldás. Pedig van segítség. Ráadásul olyan formában, ami kemikália mentes, nem az aktus képességhez szükséges fizikai képességet adja csupán meg, mint a potenciasegítő tabletták általában, hanem valós megoldást jelenthet a potencia teljességének megélésében. 

Mi a megoldás a férfiak számára?

Egy NASA által kifejlesztett eszköz, amely a Tudati Technológiát alkalmazza. Egy állapotfelmérést követően, az eszköz segítségével olyan programsort állítunk össze a kliensek számára, amely az agyat fény és hangfrekvenciás kezeléssel stimulálja. Ennek köszönhetően, fájdalommentesen, nagyon egyszerű formában érhető el a potencia képességének helyreállítása. Azt azonban tudni kell, hogy a Tudati Technológia módszere azokban az esetekben hatékony, ahol nem szervi elváltozás okozza a potencia problémát, hanem életmód, stressz, alvászavar, kimerültség, depresszió áll a háttérben. Ilyen esetekben 100 %-os eredményt érhetünk el a Tudati Technológia segítségével. Az eszközön beállított programsor használata mellett, önismereti terapeuta, life coach segítségével érünk el mentális állapot javulást, a stressz és életmód problémák megoldását. Így a komplex beavatkozásnak köszönhetően, rövid idő alatt érhetjük el a teljes regenerálódást.

A potencia problémákat legtöbben a férfiak ügyének tekintik, azonban ez nem férfi „kiváltság”. Nőknél is előfordulhat, hogy gondot jelent a szexuális élet, illetve az örömteli szexualitás megélésének képessége. 

A szerelem mindent megér

A nőknél nehezebben felismerhető a probléma?

Igen, nőket éppen úgy érint a kérdés. Nem csak azért, mert a potencia problémák a pár mindkét felét ugyan úgy megviselhetik. Hanem azért is, mert a nőknél éppen úgy kialakulhat a stressz, az egészségtelen életmód, a fizikai és lelki túlterheltség, vagy akár a kor és a testsúlyváltozás miatt létrejövő szorongás eredményeképpen a szexuális vágy hiánya, önértékelési zavar, vagy a szülés utáni időszakban fellépő szexuális elutasítás, mint a potencia zavar a férfiak esetében. Ennek köszönhetően akár rövidtávon, akár hosszabb távon megszakadhat a pár fizikai, testi kapcsolata, ami komoly párkapcsolati konfliktust, akár válást is előidézhet. A női libidó karbantartása ugyanis legalább olyan fontos, mint a férfi potencia megléte egy kapcsolatban. Ezért nők számára is jól alkalmazható megoldást jelenthet a Tudati Technológia és a mentális állapotjavítás, a mindennapi élet tehermentesítése, és a szemléletváltás az intim kérdések kezelésében a problémák feltárásától, a megoldás eléréséig.

 Arra is lehetőség nyílik, hogy a párok akár együtt vegyenek részt egy Tudati Technológiás programsor alkalmazásán, valamint párkapcsolati coaching segítségével újra elérhető legyen az egymás felé fordulás. A probléma okozta konfliktus lelki, mentális sérüléseit is rendezni tudják. Ezzel teljes mértékben új lendületet adva az örömteli együttléteknek, a boldog kapcsolat megélésének.

Mennyi időt vesz igénybe a rendeződés?

Számos magyar és nemzetközi tapasztalat áll a rendelkezésünkre. Ennek ismeretében 1 hónap után már érezhető a pozitív változás, vagy akár a probléma megszűnése is. Természetesen személyenként változhat a regenerálódási idő, azonban a tapasztalatok szerint a legtöbb esetben 1 - 3 hónapnál nem hosszabb a teljes kezelési időszak. Ugyanis az agy optimális működésének beállításával ennyi idő alatt elérhető, hogy a stressz okozta fizikai tünetek elmúljanak, az alvászavar megszüntetésével a szervezet kellő pihenése biztosított legyen, a test öngyógyító, regeneráló folyamatai működésbe lépjenek, a fizikai funkciók mindkét nemnél tökéletesen helyreálljanak.

Felmérésre és a Tudati Technológia programszerű alkalmazására időpontot a +36 20 886 0578 telefonszámon egyeztethet. A módszerről további információkat a potenciacentrum.hu. oldalon olvashat.

Forduljon hozzánk bizalommal.

Máté Richard Tudati Technológia specialista, agytréner

Csaba Beatrix mediátor, párkapcsolati szakértő

Vissza a főoldalra

A szerelem mindent megér

Utánajártunk, milyen innovatív megoldást választhatnak azok a férfiak, akik a szexuális életükben korlátozottak, azonban nem szeretnének orvoshoz fordulni a problémájukkal, vagy elutasítják a gyógyszeres, kémiai megoldásokat, amelyek valóban nem kockázatmentesek. Találtunk egy olyan nagyszerű megoldást, amivel a szervezetet nem kell egészségkárosító hatásnak kitenni. A praktikus, egyszerűen alkalmazható, diszkrét, ugyanakkor eredményes módszert találtunk, amely bárki számára már Magyarországon is elérhető. Mindazoknak ajánljuk a módszert, akiknek fontos, hogy örömet szerezzenek párjuknak a minőségi testi szerelem terén.

Kutyus a családban: Szerelem első látásra

Amikor Ámor nyila betalál… Meglátni és megszeretni egy pillanat műve. Nem gondolkodsz, hiszen valójában érzelmi lény vagy. A cukiság faktor ezért téged is leterít. Ámor nyila már beléd is fúródott. Nem, nem gondolkodsz ilyenkor. Elillan a ráció utolsó szikrája is. Nyúlsz a pénztárcádért és fizetsz, mint a katonatiszt. De nem csak ezen a napon lesz így. A frigy egy kutyussal jó eséllyel évtizedekre köttetik.

Szerelem tapéták

Már egy ideje gondolkodom azon, hogy le kellene cserélnem itthon a tapétákat. Persze nem a Cole&Son Woods tapétát a hálóban, mert azt még mindig imádom, semmire nem cserélném. Ez egy időtálló választás volt.

J. R. Matthew - Herceg fekete lovon XII. rész

Tess felkacagott a boldogságtól, és a férfi nyakába ugrott, aztán csókolta, csókolta és csókolta. És Ramon visszacsókolt. Aztán lágyan elfordította a lányt és az ágyra dőltek. A férfi keze – mézédes bizsergésű lágy érintéssel – elindult Tess Bőrén. Amikor a lány már úgy érezte, egész testében borzong a férfi érintésétől és csókjaitól, lekerült a póló, és minden egyéb akadályozó ruhadarab. Tess boldogan ölelte magához az izmos férfitestet. Ölelte és csókolta élete férfiját, és a vágy egyre csak hatalmasodott benne, egészen addig, amíg vágyának engedve, átvette az irányítást. Minden szerelmét át akarta adni a férfinak. Eggyé olvadni vele és boldog beteljesüléssel elveszni a szerelem semmihez sem fogható gyönyörében. Ramon pedig érezte a lány minden rezdülését. Boldogan hagyta, hogy Tess felülre kerüljön, ajkával lágyan kényeztette a málnaszemmé keményedett bimbókat, miközben testük összeforrt a szerelem ritmusában. És megtörtént az, amit a párok csak a legfelemelőbb pillanatokban élnek meg, és a gyönyör könnyűszárnyú madara egyszerre emelte őket az ég végtelen, mindent megszépítő magasába.

Semmit sem kaptam ingyen az élettől – beszélgetés Keresztes Ildikóval

Talán egykor még Ő maga sem gondolta, hogy egy Marosvásárhelyi törékeny kislány, aki a balettszínpadán szerette volna elkezdeni szárnybontogatásait, Magyarország legismertebb és egyik legsikeresebb énekesnője lesz. Megannyi dal, tömérdek színházi szerep, szinte minden létező díjat megkapott a szakmától, de mégis a közönség szeretete számára a mérvadó.

Gyertyaláng

Csend van. Állunk némán, egy pontra nézve. Csak a rögök kopognak egyhangúan. Néhol sírás hallatszik. A koporsó lassan eltűnik a föld alatt. A hant elkészült, a kis fakeresztet a helyére nyomják. A koszorúk következnek. Rátelepszenek a sírra, mint fajdalmunk fekete madarai. Az emberek elindulnak, ki-ki megy élete dolga után. Nem mozdulunk, fejünkben az együtt átélt események peregnek. Aztán menni kell, nincs tovább. November van. A levegőben már látszik a lehelet párája. Amerre nézünk, mindenütt apró lángok fénylenek, mint megannyi piciny lélek. Őt utoljára hagytuk, mint halála óta mindig. Körülötte gyertyák sokasága. Néma a fájdalom. Kétszemnyi ködön át nézem a képet a kereszten. Az emlékezés fényei bolyonganak a sötétben, hogy hajnalra összezsugorodjanak, majd utolsót lobbanva elenyésszenek, m int az élet.

J. R. Matthew - Herceg fekete lovon XVI. rész

- Miért ne? – vont vállat a férfi. Franknek nem kell elszámolnia a pezsgővel! – mondta, és Tess kezébe adta a poharat. A poharak csilingelve összekoccantak, és ők egymásra mosolyogva kiitták az italt. A kocsi lágyan fékezett a ZaZa bejárata előtt. Frank kipattant, és kinyitotta előttük az ajtót. Ramon belekarolt a lányba, a portás szélesre tárta előttük az ajtót, és a férfi bevezette Tesst a hotelbe. A hall fényűző pompája káprázatosan csillogott a hatalmas kristálycsillárok fényében. Ramon azonban nem lassított, és tökéletes helyismerettel kalauzolta át Tess az elegáns, diszkrét luxust sugárzó, teljesen üres étterembe. Tess csodálkozva nézett körül. Ennyire éreztetné hatását a válság?- gondolta magában. Nem hitte volna, hogy valaha üres éttermet lát egy luxus hotelben, pláne nem a Zaza-ban. A zenekar ezzel mit sem törődve halk swinget játszott, ami nagyon jól illett a hely hangulatához. Ramon megállt a csinos ültető hostess pultjánál és a lányra mosolygott.