BlogÚj! Megnyitás

A szerelem mindent megér

Szinte hihetetlen, de már a 20-as éveikben járó férfiaknál is felmerülhetnek potencia problémák.

Utánajártunk, milyen innovatív megoldást választhatnak azok a férfiak, akik a szexuális életükben korlátozottak, azonban nem szeretnének orvoshoz fordulni a problémájukkal, vagy elutasítják a gyógyszeres, kémiai megoldásokat, amelyek valóban nem kockázatmentesek. Találtunk egy olyan nagyszerű megoldást, amivel a szervezetet nem kell egészségkárosító hatásnak kitenni. A praktikus, egyszerűen alkalmazható, diszkrét, ugyanakkor eredményes módszert találtunk, amely bárki számára már Magyarországon is elérhető. Mindazoknak ajánljuk a módszert, akiknek fontos, hogy örömet szerezzenek párjuknak a minőségi testi szerelem terén.

Mi okozhat potencia problémát a férfiaknál?

Nem csak az életkor előre haladtával jelenhetnek meg a potencia zavarok egy férfi életében. A 20-as korosztály az életmódjából adódóan, illetve a túlzott pornográf tartalom elérésével kerülhet aggályos helyzetbe a testi szerelem terén. A 30-as és 40-es korosztályt az egészségtelen életmód, és a nagymértékű stressz hatása sújtja. Természetesen a kor előre haladtával a fizikai állapot romlása is fennáll. Az egészségkárosító hatások, az egészségtelen táplálkozás, a kimerült, energiahiányos szervezet is közrejátszik a szexuális teljesítőképesség visszaesésében. A problémát fokozza az is, hogy a férfiak többsége nem tárja fel a problémát, nem fordul orvoshoz, nem kér segítséget. Férfiatlannak, kínosnak érzi, ha a férfiúi teljesítő képessége csorbát szenved. Ez a szégyenlősség azt is eredményezi, hogy kevés férfihoz jut el a lehetséges megoldás. Pedig van segítség. Ráadásul olyan formában, ami kemikália mentes, nem az aktus képességhez szükséges fizikai képességet adja csupán meg, mint a potenciasegítő tabletták általában, hanem valós megoldást jelenthet a potencia teljességének megélésében. 

Mi a megoldás a férfiak számára?

Egy NASA által kifejlesztett eszköz, amely a Tudati Technológiát alkalmazza. Egy állapotfelmérést követően, az eszköz segítségével olyan programsort állítunk össze a kliensek számára, amely az agyat fény és hangfrekvenciás kezeléssel stimulálja. Ennek köszönhetően, fájdalommentesen, nagyon egyszerű formában érhető el a potencia képességének helyreállítása. Azt azonban tudni kell, hogy a Tudati Technológia módszere azokban az esetekben hatékony, ahol nem szervi elváltozás okozza a potencia problémát, hanem életmód, stressz, alvászavar, kimerültség, depresszió áll a háttérben. Ilyen esetekben 100 %-os eredményt érhetünk el a Tudati Technológia segítségével. Az eszközön beállított programsor használata mellett, önismereti terapeuta, life coach segítségével érünk el mentális állapot javulást, a stressz és életmód problémák megoldását. Így a komplex beavatkozásnak köszönhetően, rövid idő alatt érhetjük el a teljes regenerálódást.

A potencia problémákat legtöbben a férfiak ügyének tekintik, azonban ez nem férfi „kiváltság”. Nőknél is előfordulhat, hogy gondot jelent a szexuális élet, illetve az örömteli szexualitás megélésének képessége. 

A szerelem mindent megér

A nőknél nehezebben felismerhető a probléma?

Igen, nőket éppen úgy érint a kérdés. Nem csak azért, mert a potencia problémák a pár mindkét felét ugyan úgy megviselhetik. Hanem azért is, mert a nőknél éppen úgy kialakulhat a stressz, az egészségtelen életmód, a fizikai és lelki túlterheltség, vagy akár a kor és a testsúlyváltozás miatt létrejövő szorongás eredményeképpen a szexuális vágy hiánya, önértékelési zavar, vagy a szülés utáni időszakban fellépő szexuális elutasítás, mint a potencia zavar a férfiak esetében. Ennek köszönhetően akár rövidtávon, akár hosszabb távon megszakadhat a pár fizikai, testi kapcsolata, ami komoly párkapcsolati konfliktust, akár válást is előidézhet. A női libidó karbantartása ugyanis legalább olyan fontos, mint a férfi potencia megléte egy kapcsolatban. Ezért nők számára is jól alkalmazható megoldást jelenthet a Tudati Technológia és a mentális állapotjavítás, a mindennapi élet tehermentesítése, és a szemléletváltás az intim kérdések kezelésében a problémák feltárásától, a megoldás eléréséig.

 Arra is lehetőség nyílik, hogy a párok akár együtt vegyenek részt egy Tudati Technológiás programsor alkalmazásán, valamint párkapcsolati coaching segítségével újra elérhető legyen az egymás felé fordulás. A probléma okozta konfliktus lelki, mentális sérüléseit is rendezni tudják. Ezzel teljes mértékben új lendületet adva az örömteli együttléteknek, a boldog kapcsolat megélésének.

Mennyi időt vesz igénybe a rendeződés?

Számos magyar és nemzetközi tapasztalat áll a rendelkezésünkre. Ennek ismeretében 1 hónap után már érezhető a pozitív változás, vagy akár a probléma megszűnése is. Természetesen személyenként változhat a regenerálódási idő, azonban a tapasztalatok szerint a legtöbb esetben 1 - 3 hónapnál nem hosszabb a teljes kezelési időszak. Ugyanis az agy optimális működésének beállításával ennyi idő alatt elérhető, hogy a stressz okozta fizikai tünetek elmúljanak, az alvászavar megszüntetésével a szervezet kellő pihenése biztosított legyen, a test öngyógyító, regeneráló folyamatai működésbe lépjenek, a fizikai funkciók mindkét nemnél tökéletesen helyreálljanak.

Felmérésre és a Tudati Technológia programszerű alkalmazására időpontot a +36 20 886 0578 telefonszámon egyeztethet. A módszerről további információkat a potenciacentrum.hu. oldalon olvashat.

Forduljon hozzánk bizalommal.

Máté Richard Tudati Technológia specialista, agytréner

Csaba Beatrix mediátor, párkapcsolati szakértő

Vissza a főoldalra

A szerelem mindent megér

Utánajártunk, milyen innovatív megoldást választhatnak azok a férfiak, akik a szexuális életükben korlátozottak, azonban nem szeretnének orvoshoz fordulni a problémájukkal, vagy elutasítják a gyógyszeres, kémiai megoldásokat, amelyek valóban nem kockázatmentesek. Találtunk egy olyan nagyszerű megoldást, amivel a szervezetet nem kell egészségkárosító hatásnak kitenni. A praktikus, egyszerűen alkalmazható, diszkrét, ugyanakkor eredményes módszert találtunk, amely bárki számára már Magyarországon is elérhető. Mindazoknak ajánljuk a módszert, akiknek fontos, hogy örömet szerezzenek párjuknak a minőségi testi szerelem terén.

Ambrózi Zoltán és Vér János chef | az Első Magyar Fehér Asztal Lovagrend és a Szabadtűzi Lovagrend lovagjai

Áprilisi választásunk fő étele a Kókai lencsegulyás annak a napnak állít emléket, amikor az isaszegi csata napján, 1849. április 6-án a szabadságharc tábornokai Kókán találkoztak Kossuth Lajossal. Hogy ettek-e Kókai lencsegulyást, arról nem szól a fáma, az viszont bizonyos, hogy a Kókai lencsegulyás egy igazi magyaros étel. Amihez remek kísérő lehet egy kiváló Kapros túrós lepény.

Vitorlázónak lenni a mindent jelenti…

Ahhoz, hogy a vitorlázás mellett voksot tevők élvezhessék a sport, illetve a hobbi vitorlázás minden szépségét, olyan mesteremberekre is szükség van, akik értenek a hajóépítéshez. Kiemelten igaz ez azoknak a klasszikus, fatestű hajóknak az esetében, amelyek karbantartása, felújítása, restaurálása különleges szakértelmet kíván. Ilyen itthon és külföldön ismert mester Cittel Lajos, akinek köszönhetően a Balaton nagy, gyönyörű vitorlásai a mai napig versenybe szállhatnak.

Nyár, szabadság, szerelem

Nyár, szabadság, szerelem. De fordítsuk komolyra a szót. Vagy még sem, mert tényleg nyár van. Igaz, az idei kicsit más, mint bármelyik korábbi, hiszen ez a tavasz igencsak próbára tett mindenkit. Ezért felfokozott hangulatban örülünk a napsütésnek, kirándulásoknak, a lassan beinduló utazásoknak. A strandok, fürdőhelyek szinte mindegyike várja tárt karokkal a vendégeket. A Balaton, és minden fürdésre és pihenésre vonzó hely megtelt újra élettel.

Halálos szerelem

Szerelmi háromszög, ahogy Móricz Zsigmond csinálta. Híres íróink élete bizony egyáltalán nem oly példaértékű, mint azt az irodalomórákon tanultak alapján hinnénk. Gondoltuk volna Móriczról, hogy egy olyan szerelmi háromszög részese volt, amely halállal végződött? Pedig így történt… Egy híres író, egy feleség, egy színésznő és minden összekavarodott.

Kutyus a családban: Szerelem első látásra

Amikor Ámor nyila betalál… Meglátni és megszeretni egy pillanat műve. Nem gondolkodsz, hiszen valójában érzelmi lény vagy. A cukiság faktor ezért téged is leterít. Ámor nyila már beléd is fúródott. Nem, nem gondolkodsz ilyenkor. Elillan a ráció utolsó szikrája is. Nyúlsz a pénztárcádért és fizetsz, mint a katonatiszt. De nem csak ezen a napon lesz így. A frigy egy kutyussal jó eséllyel évtizedekre köttetik.

Szerelem tapéták

Már egy ideje gondolkodom azon, hogy le kellene cserélnem itthon a tapétákat. Persze nem a Cole&Son Woods tapétát a hálóban, mert azt még mindig imádom, semmire nem cserélném. Ez egy időtálló választás volt.