BlogÚj! Megnyitás

Hadüzenet a ráknak

Sikertörténetemet azért írom le, mert remélem, hogy ez az információ az Ön életét és egészségét is megmenti.

Azok kedvéért, akik idő hiányában nem akarják végigolvasni a történetemet, kezdem a lényeggel.

2016 májusában, a műtétemet követően hivatalosan dokumentált diagnózisban megállapították, agresszív daganatom van, nyirokcsomó áttétekkel.

Az onkológus által javasolt kemoterápiát elutasítottam, helyette a, ZINZINOBalance Olajat fogyasztottam. A ZinzinoBalance Olaja, egy kiváló minőségű EPA és DHA zsírsavakban gazdag 100%-ban felszívódó organikus táplálék. A benne megtalálható összetevők, szabályozzák az immunrendszer működését. A rák pedig az immunrendszer nem megfelelő működéséből kialakuló betegség. Mindenkinek a szervezetében termelődnek rákos sejtek (naponta ezrével), az egészséges immunrendszer azonban képes megjelölni, és később elpusztítani ezeket. A rosszul működő immunrendszer azonban lehetővé teszi, hogy ezek a sejtek ellenőrizetlenül szaporodásnak induljanak. 

Na, de mi is az a ZINZINO Balance Olaj?

Mind a két típusú Omega3 és Omega 6 zsírsav létfontosságú a szervezet számára, de kultúránk rengeteg Omega 6-ot fogyaszt, Omega 3-at viszont alig. Ez a felborult egyensúlyi helyzet a krónikus betegségek melegágya. Ebben a melegágyban tartózkodtam hosszú ideje, így lettem daganatos, és egyben szerencsés, mert megismertem a BalanceOlajat.

Szervezetem Omega 6 értéke16 szorosa volt a megengedetthez képest, 120 nappal később beállt az egyensúlyom, és ezzel a gyulladások és daganat terjedésének lehetőségét kizártam.

Felemerül a kérdés, hogyan ellenőriztem, az omega6 - Omega3 zsírsav profilomat? Magyarországon eddig ismeretlen ZinzinoTeszt segítségével. A BalanceTeszt a vérben található zsírsavakat méri, amelyekből felállítja az étrendünk, valamint a sejtek zsírsavprofilját (még a manager szűrésen sem alkalmazzák ezt a fajta szűrést). Ezt a vizsgálatot Norvégiában egy minősített Vitas laboratórium végzi.

És most a részletek

20 hónappal ezelőtt erős alhasi fájdalmaim voltak, amilyet addig még soha nem tapasztaltam. Két hét után is változatlanul megmaradt a dolog, így elmentem az orvoshoz, aki a daganatszűrést elvégezte, Két héttel később érkezett meg az eredmény: rosszindulatú daganatom van. Műtétet javasoltak és a műtét után kemoterápiát.

Mit lehet ilyenkor tenni?

A műtét elkerülhetetlen volt számomra. Két hónappal későbbre kaptam időpontot. A műtét után a szövettan agresszív tumort állapított meg, nyirokrendszeri áttétekkel. 

Azt mondtam magamnak: meg kell keresnem a daganatot kiváltó okot, mert csak ez tudja megállítani a daganat terjedését, ami a sok éve fennálló, tartós gyulladás eredménye. Meg kell találnom, hogy meggyógyítsam magam és elkezdtem kérdezősködni a környezetemben, hátha találok hozzám hasonló beteget, aki meggyógyította magát.

Rátaláltam egy olyan orvosra, aki az orvosi egyetemen tanult zsírsavakból írta a diploma munkáját. Elmondás alapján, megértettem, hogy az összes betegség mögött a gyulladások állnak. A gyulladásokat pedig a zsírsavak egyensúlyi zavara táplálja. Igazság szerint neki köszönhetem az életem. Bízom benne, hogy az információ sok embertársamnak eljuttatva segít a gyulladásos betegségek kezelésében, és az immunrendszerük felépítésében.

Mivel más a BalanceOil, a többi Omega 3 terméktől? 

A BalanceOilban tudósaink az omega-3 zsírsavakat megfelelő mennyiségű polifenolokkal társították, létrehozva ezzel egy olyan összehangolt receptúrát, amely nagyszerű és bizonyított eredményeket produkál.

Ami tény, hogy 2016. május óta elmaradt a kemoterápia és a BalanceOlaj kúrát folytatom az óta is.

Mielőbbi gyógyulást kívánok minden kedves olvasónak. Javaslatom, az Omega6:3 egyensúlyt létrehozni, fenntartani, és bottal üthetjük a nyomát a fájdalomnak, a gyulladásoknak!

Bővebb infó a BalanceOlajról, és a teszt lehetőségéről: 

Baranyi Éva tel.: 06 70 360 9090 Tóth Éva tel.: 06 30 737 4734

e-mail: [email protected] e-mail: [email protected]

Vissza a főoldalra
Kulcsrakész weboldalt kínálunk, mely látogatókat hoz.