BlogÚj! Megnyitás

J. R. Matthew - Herceg fekete lovon XII. rész

Folytatásos regénysorozatunk tizenkettedik része.

Susan megrázta a fejét. Még mindig nem sejtette, hová akar a férfi eljutni.

- Minek a felismerésében?

- Annak a felismerésében Susan, hogy Jézus zsidó volt. Gondolom, hallottál erről az imaházban.

Tess hívő baptista – az USA déli államainak legnépesebb protestáns keresztény vallása, amely sok amerikai elnököt adott, Clintontól Carteren át, egészen a régi időkig Amerikának - családból származott, és a mai napig minden vasárnap délelőtt elmentek a churcbe (templom). Susan hát bólintott a hallottakra.

- És ha zsidó volt, az min változtat?

- Azon semmit, amit Jézus tanított. A ti világképeteket azonban kicsit felborítja, ha szembenéztek ezzel a ténnyel.

- Nekem semmi bajom a zsidókkal! Josh is az!

Ramon vállat vont.

- Nekem se. Tisztelem őket a szorgalmukért és az üzleti éleslátásukért. Azonban ha végiggondolod Jézus zsidóságát, akkor azt is tudni fogod, hogy egy semita nép egyik tagjáról van szó. Tehát semmiképpen sem egy tejfehér bőrű, szőke férfiról. Ha a valóságot nézzük, a festményeken sokkal inkább egy fekete hajú és szakállú, barna bőrű férfinak kellene lennie, legalábbis dél olaszos kinézettel.

Susan meredten bámulta Ramont. A férfi ártatlanul pillantott vissza rá. Tess nézte őket, és akaratlanul kibuggyant belőle a kacagás. Nővére olyan ártatlanul és tudatlanul sétált be Ramon utcájába, akár egy őzike az erdei csapdába.

- Baszódjatok meg! – vágta oda Susan hirtelen felpattantva és beviharzott a házba.

Tess kacagva borult Ramon vállára.

- Gratulálok, mestere vagy a családi feszültségek feloldásának.

- Én? Én nem csináltam semmit! Mindössze felvilágosítottam a nővéredet arról a tényről, hogy a reneszánsz festészet hazudik Jézussal kapcsolatba. Ez csak nem olyan nagy bűn!

Tess még mindig nevetve a vállába bokszolt.

- Te bolond, te! Éppen csak annyira csináltál hülyét belőle, hogy tudatosuljon benne ezen állapota.

Ramon elkomolyodott.

- Az én őseim között Inka hercegek és spanyol főnemesek vannak Tess. Nem dicsekszem vele, és nem hangoztatom. Talán éppen ezért, nem örülök túlzottan, ha a medence partján majmoznak le!

A toronyházak árnyékában megbújó olasz kávézó a valódi kávé ínyencek birodalma volt. Ramon kicsit feszülten üldögélt a terasz kihajtható ernyőjének árnyékában. Az előtte lévő koktél oldaláról gyöngyözve futottak lefelé a hideg és meleg nászából született páracseppek. De Ramont ez most a legkevésbé sem érdekelte. Apjával volt találkája, és ez ebben a pillanatban minden figyelmét lekötötte. Apja az ő levelét követően határozta el, hogy meglátogatja. És ez nagyon éberré tette a férfit. Apja nem szeretett az Egyesült Államokba utazni. Nem mintha bármilyen félnivalója lett volna, egyszerűen csak ódzkódott a biztonsági előírások miatti procedúrától. Most mégis jön – sóhajtott magában Ramon. Tudta, hogy anyja keze is benne van a dologban, hiszen a levélében megírta, hogy idén nyáron ne várják a haciendán. Arra számított, hogy kap egy telefont, vagy egy e-mailt apjától, és arra válaszolva elmagyarázza a helyzetet. 

Vissza a főoldalra

J. R. Matthew - Herceg fekete lovon XII. rész

Tess felkacagott a boldogságtól, és a férfi nyakába ugrott, aztán csókolta, csókolta és csókolta. És Ramon visszacsókolt. Aztán lágyan elfordította a lányt és az ágyra dőltek. A férfi keze – mézédes bizsergésű lágy érintéssel – elindult Tess Bőrén. Amikor a lány már úgy érezte, egész testében borzong a férfi érintésétől és csókjaitól, lekerült a póló, és minden egyéb akadályozó ruhadarab. Tess boldogan ölelte magához az izmos férfitestet. Ölelte és csókolta élete férfiját, és a vágy egyre csak hatalmasodott benne, egészen addig, amíg vágyának engedve, átvette az irányítást. Minden szerelmét át akarta adni a férfinak. Eggyé olvadni vele és boldog beteljesüléssel elveszni a szerelem semmihez sem fogható gyönyörében. Ramon pedig érezte a lány minden rezdülését. Boldogan hagyta, hogy Tess felülre kerüljön, ajkával lágyan kényeztette a málnaszemmé keményedett bimbókat, miközben testük összeforrt a szerelem ritmusában. És megtörtént az, amit a párok csak a legfelemelőbb pillanatokban élnek meg, és a gyönyör könnyűszárnyú madara egyszerre emelte őket az ég végtelen, mindent megszépítő magasába.

J. R. Matthew - Herceg fekete lovon XIX. rész

Tess a fejét rázta. Apja kifújta a füstöt, és türelmetlen mozdulatot tett kezével. Tess akaratlanul is beleszagolt a füstbe, és hangosan köhögni kezdett. - Mindjárt hozatok neked vizet – mondta, és a telefon felé nyúlt. - Hagyd csak apa, kérte Tess. Nem kell víz, az állapotom miatt van.

J. R. Matthew - Herceg fekete lovon XVI. rész

- Miért ne? – vont vállat a férfi. Franknek nem kell elszámolnia a pezsgővel! – mondta, és Tess kezébe adta a poharat. A poharak csilingelve összekoccantak, és ők egymásra mosolyogva kiitták az italt. A kocsi lágyan fékezett a ZaZa bejárata előtt. Frank kipattant, és kinyitotta előttük az ajtót. Ramon belekarolt a lányba, a portás szélesre tárta előttük az ajtót, és a férfi bevezette Tesst a hotelbe. A hall fényűző pompája káprázatosan csillogott a hatalmas kristálycsillárok fényében. Ramon azonban nem lassított, és tökéletes helyismerettel kalauzolta át Tess az elegáns, diszkrét luxust sugárzó, teljesen üres étterembe. Tess csodálkozva nézett körül. Ennyire éreztetné hatását a válság?- gondolta magában. Nem hitte volna, hogy valaha üres éttermet lát egy luxus hotelben, pláne nem a Zaza-ban. A zenekar ezzel mit sem törődve halk swinget játszott, ami nagyon jól illett a hely hangulatához. Ramon megállt a csinos ültető hostess pultjánál és a lányra mosolygott.

J. R. Matthew - Herceg fekete lovon XV. rész

Tess unottan vállat vont, és egy narancslevet töltött magának a bárkocsiról. - Ismered Mirjamot nem? Apja vigyorogva bólintott. - Naná! Húsz éve a legjobb munkaerőm! Éppen azért tettelek hozzá. - Kösz apa, remek ötlet volt! – fanyalgott a lány. - Na, jó, Mirjam nem vigyorog folyton, mert a főnök lánya vagy, de minden a kisujjában van, amit a biztosítási szakma pénzügyeiről és könyveléséről tudni kell. Ha jól tudom, azért vagy ott, hogy ezt megtanuld. A bájcsevelyt meg gondolom, elintézed kávézás közben a többi lánnyal! - Te mondtad - mosolygott Tess apjára.

J. R. Matthew - Herceg fekete lovon VII. rész

- Jóképű srác! – vetette oda, és már indult is a bárpult felé. Tess elpirult, és ijedtében a rajzra csapta a kemény fedelet. Nővére ezen jót derült és rákacsintott. - Nocsak, nocsak, az új lovag? - Miért érdekel? Susan vállat vont, és belekortyolt a poharába. - Fiatalabbnak tűnik, mint a legutóbbi szeretőd! – mondta, jelezve, hogy mindet tud a Charlie afférról. Tess dühösen felmordult.

J. R. Matthew - Herceg fekete lovon IX. rész

Tess nagy levegőt vett, elkapta Susan karját és szembefordította magával. Nővére felszisszent az erős szorításra, és kirántotta a karját Tess ujjai közül. De Tess már elöntötte a hideg düh, és nem finomkodott tovább.

J. R. Matthew - Herceg fekete lovon V. rész

Persze fotót készíteni most nem volt módja, mert azzal azonnal magára vonná a figyelmet. Így viszont nagyon lassan haladt. Megvárta, amíg a férfi visszaáll figyelő pozícióba és újra rajzolni kezdett. Igyekezett ezeket a figyelő időszakokat mindinkább kihasználni, hogy az előadás végére a portré is elkészüljön. Gyötrelmes lassúsággal alakultak a vonalak, és viharos gyorsasággal repült az idő. Éppen csak az arc felvázolásával végzett, és máris elszaladt a másfél óra. Kicsit csalódottan pakolta össze a cuccait, és az elsők között igyekezet kifelé. Kissé továbbment a kijárattól, és torkában dobogó szívvel figyelte, kivel fog kijönni a férfi.

Kulcsrakész weboldalt kínálunk, mely látogatókat hoz.