BlogÚj! Megnyitás

Jó újra sétálni a barátokkal

Nemrég múltam 63 éves, és gondoltam, elmegyek egy csontsűrűség mérésre. Sajnos csontritkulást diagnosztizáltak nálam. A családorvosom elmondta, vigyázni kell magamra, ugyanis a meggyengült csontok sokkal könnyebben törnek...

Nemrég múltam 63 éves, és gondoltam, elmegyek egy csontsűrűség mérésre. Sajnos csontritkulást diagnosztizáltak nálam.

A családorvosom elmondta, vigyázni kell magamra, ugyanis a meggyengült csontok sokkal könnyebben törnek, és súlyos mellékhatások is kialakulhatnak. Következő alkalommal, amikor felülvizsgálatra mentem, felhívta a figyelmemet egy nemrégiben megjelent termékre.

Ez a termék a NMSM-Lfilmtabletta, mely az elesések számát csökkentheti. Optimális mennyiségű D-vitamin mellett egyéb, az izom, illetve az idegműködést elősegítő összetevők is megtalálhatók benne, mint a magnézium, cink, mangán, vas, B6, B12 vitamin és a folsav. Az orvosom elmondta azt is, hogy több tanulmányt is olvasott, melyek megerősítették, hogy a D-vitamin bizonyos mennyiségben csökkentheti az elesések számát, az izomerőt növelheti. Az orvosom szerint a csonttörések ellen legjobb úgy védekezni, hogy az ember lehetőség szerint nem esik el, ezért azt ajánlotta, hogy kezdjem el szedni a NMSM-L tablettát.

Amióta szedem, valóban úgy érzem, hogy biztosabban járok, szívesebben indulok el a piacra, ahová egy ideje már nem mertem elindulni, mert távolabb van a lakóhelyemtől. Nem okoz problémát egy hosszabb egészségügyi séta megtétele a barátaimmal. Újra több időt tölthetek a természetben!

Itt tájékozódhat: https://nemesemel.hu/
Vissza a főoldalra