BlogÚj! Megnyitás

Minimalista mobilház mindenkinek

Végre itt van egy mobilház, amely nem csak praktikus, de szép is. Sőt, még a manapság divatos fenntartható építkezés elveinek is megfelel. Zöldtetős, alternatív energiákat használ, és az építésekor felhasznált alapanyagok egy része újrahasznosítható.

Zai Viktória

enteriőr tervező rovata

Végre itt van egy mobilház, amely nem csak praktikus, de szép is. Sőt, még a manapság divatos fenntartható építkezés elveinek is megfelel. Zöldtetős, alternatív energiákat használ, és az építésekor felhasznált alapanyagok egy része újrahasznosítható.

Ez a Domino Mobilház. Kinézetre nagyon vagány, igazi huszonegyedik századi minimalista épület. Egészséges, funkcionális terekkel rendelkezik, így képes biztosítani azt az életminőséget, amelyet egy tradicionális kőház. Szerkezeti megoldásainak köszönhetően akár egy hónap alatt is elkészülhet otthonunk, a saját igényeink szerinti kialakítással. Feltételezve persze, hogy van hová tennünk.

Minimalista mobilház mindenkinek

Egy rétre…

Minimalista mobilház mindenkinek

…vagy egy dombra.

Minimalista mobilház mindenkinek

Ez a nappali.

Minimalista mobilház mindenkinek

Ez a konyha.

Minimalista mobilház mindenkinek

Ez pedig a hálószoba.

Zai Viktória enteriőr tervező egy korábbi írása.

Vissza a főoldalra

Minimalista mobilház mindenkinek

Végre itt van egy mobilház, amely nem csak praktikus, de szép is. Sőt, még a manapság divatos fenntartható építkezés elveinek is megfelel. Zöldtetős, alternatív energiákat használ, és az építésekor felhasznált alapanyagok egy része újrahasznosítható. Ez a Domino Mobilház. Kinézetre nagyon vagány, igazi huszonegyedik századi minimalista épület. Egészséges, funkcionális terekkel rendelkezik, így képes biztosítani azt az életminőséget, amelyet egy tradicionális kőház.

Hadüzenet a ráknak

Az onkológus által javasolt kemoterápiát elutasítottam, helyette a, ZINZINO Balance Olajat fogyasztottam. A ZinzinoBalance Olaja, egy kiváló minőségű EPA és DHA zsírsavakban gazdag 100%-ban felszívódó organikus táplálék. A benne megtalálható összetevők, szabályozzák az immunrendszer működését. A rák pedig az immunrendszer nem megfelelő működéséből kialakuló betegség. Mindenkinek a szervezetében termelődnek rákos sejtek (naponta ezrével), az egészséges immunrendszer azonban képes megjelölni, és később elpusztítani ezeket. A rosszul működő immunrendszer azonban lehetővé teszi, hogy ezek a sejtek ellenőrizetlenül szaporodásnak induljanak.

Kesudiós energiaszelet

Ami azt jelenti, hogy igyekszem mindenkinek válaszolni, nem főzök, és nemsokára felveszem a bikinimet, és családostól elmegyünk valahová úszni, majd sétálni, enni, sokáig fennmaradunk, és vidám filmeket nézünk. Nem fogok főzni. Ami nem azt jelenti, hogy nem alkotok. Amikor egész nap úton vagyunk, rendszerint viszünk magunkkal gyümölcsöt, vagy turmixokat, energiaszeleteket, aszalványokat, vagy magvakat. És itt vagyok általában bajban. Nincs olyan kapható energiaszelet, amiben semmi sincs.

Életkérdések

Visszavonhatatlanul itt a tavasz, amit minden évben olyan nagyon várunk. A természet megújulásra készül az örök körforgás rendje szerint. Az idei év azonban komoly kihívásokkal érkezett, mintha az Élet feltenne egy kérdést az Emberiségnek. Mindenkinek választ kell adnia, mennyire ismeri, mennyire tiszteli a létezését. Azt az alig felfogható csodát, amit a fogantatással kapott, a születéssel érvényesített, és jó esetben egész életével szolgál meg.

142 éves a fonográf!

Na, nem a Szörényi Levente által alakított együttesről, hanem a fonográfról, vagyis kicsit modernebbül a lemezjátszóról van szó. És nem másnak köszönhetjük ezt a találmányt, mint a találmányok atyjának, Thomas Alva Edisonnak. Aki egyben a zseniális beszólások mestere is volt. Persze Edisonról mindenkinek a villanykörte jut az eszébe, de az csak egy volt a találmányok sorában. Élete során összesen 1093 szabadlom fűződött a nevéhez. A rossz nyelvek szerint ...

Sir Winston Churchill

A neve hallatán mindenkinek azonnal a II. Világháborúra és az ominózus „V” betű mutatása jut az eszébe. Pedig sokkal több volt ő ennél. Államférfi, író, szónok, festő, egy bohém figura és az ember, aki milliókba öntött lelket, amikor arra a népének és a világnak szüksége volt. Kétszer volt Nagy Britannia miniszterelnöke, és amit talán még kevesebben tudnak, 1953-ban irodalmi Nobel díjat kapott. Származása ellenére nem volt igazán jó gyermekkora...

Whoopi Goldberg: egy nő, aki sosem volt apáca

A neve hallatán mindenkinek azonnal a II. Világháborúra és az ominózus „V” betű mutatása jut az eszébe. Pedig sokkal több volt ő ennél. Államférfi, író, szónok, festő, egy Ebben a hónapban – egészen pontosan 13.-án – ünnepelte 64. születésnapját Whoopi Goldberg. Eredetileg persze nem ezen a néven született, hiszen Caryn Elaine Johnsonként látta meg a napvilágot. Akkor még honnan a Whoopi név? Hááát, ez egy kicsit érdekes, és nem is igazán tűri a nyomdafestéket.