BlogÚj! Megnyitás

Nyár, szabadság, szerelem

Nyár, szabadság, szerelem. De fordítsuk komolyra a szót. Vagy még sem, mert tényleg nyár van. Igaz, az idei kicsit más, mint bármelyik korábbi, hiszen ez a tavasz igencsak próbára tett mindenkit. Ezért felfokozott hangulatban örülünk a napsütésnek...

A strandok, fürdőhelyek szinte mindegyike várja tárt karokkal a vendégeket. A Balaton, és minden fürdésre és pihenésre vonzó hely megtelt újra élettel. Az emberek alig várják, hogy kiszabaduljanak a természetbe, a jó levegőre, a Nap fényébe merítsék az arcukat. Este szabadtéri színházba, autós moziba menjenek, vagy csak bámulják kézen fogva a csillagos eget a vízparton. A lélek ilyenkor biztos, hogy szabadságra vágyik, a megfáradt idegszálak könnyebben simulnak el.

Azonban éppen ezért kell körültekintőnek is maradni. A szabadság, az adrenalin, a megérdemlés érzése mindent betölt. Máris magunk mögött hagytunk egy feszültségekkel teli fél évet. Ki hinné, hogy 2020 első fele elröppent. Szinte észre sem vettük.

Nyár, szabadság, szerelem

Az idő olyan végtelenül relatív…

Alig kezdtük el megvalósítani az évkezdés fogadalmait, kezdtük építeni a 2020-ra tervezett feladatokat. Már majdnem örültünk a tavasz első pillanatainak, máris keresztbe húzta a számításunkat az élet. Erre senki sem számított. Ezt nem lehetett sejteni. Erre nem lehetett felkészülni. De megcsinálni, végigvinni igenis muszáj volt.

Az, hogy kit mennyire érintett egészségügyi szempontból az elmúlt bő negyed év minden megpróbáltatása, az bizony nem csak a szerencsén múlott. Az is befolyásolta a dolgok alakulását, hogy milyen fizikai állapotban voltunk. Ez pedig múlott azon, hogy menyire figyeltünk magunkra. Mennyire tudatosan élünk a mindennapokban. Mennyire vigyázunk az egészségünkre. Tápláljuk-e eléggé a testünket létfontosságú vitaminokkal, ásványi anyagokkal. Mindennel, amire a testnek, az immunrendszernek szüksége van.

Az idő olyan végtelenül relatív...

Test és lélek ereje

Azt mindenképpen érdemes tanulságként levonni 2020 első feléből, hogy az Élet mindig szolgál meglepetésekkel. Váratlan helyzetek is jöhetnek, amelyekre nem lehet felkészülni. Sőt megjósolni sem. Azonban, ha kellő tudatossággal éljük a mindennapokat, akkor a legszigorúbb időszakot is képesek vagyunk átvészelni. Testben és lélekben egyaránt. A tervek szanaszét zuhanhattak. Szigorítások, korlátozások kedvetlenítettek bennünket. De ez az időszak is véget ért. Azonban az óvatosság indokolt. Az egészségre minden időben érdemes időt és energiát fordítani, mert a test bizony meghálálja a törődést.

Test és lélek ereje

A test, a sejtek megújulnak, regenerálódnak. A terveket újra szőjük. Felvesszük a fonalat ismét. Megerősödtünk mindahányan. Sok mindent tanultunk önmagunkról és másokról. Azt is, hogy erősebbek vagyunk, mint valaha gondoltunk volna.

Nincs is más dolgunk, csak a Nap fényében fürdetni az arcunkat. Testünket, lelkünket belemeríteni a szabadság fuvallatába. Feltöltekezni energiával, örömmel, szabadsággal, szerelemmel. Megtenni mindent, ami visszaadja a hitünket az életben. Nagyon sok vitamint magunkhoz venni. Friss gyümölcsök, zöldségek zamatát élvezni napról, napra. Élni. Minden sejtünkkel, minden zsigerünkben szétárasztva az érzést. Az Élet ízét.

Én pedig itt állok tettre készen. Alig várom, hogy személyesen is találkozzunk. Izgatottan készülök, hogy elmeséljem, Én hogy vészeltem át ezt az időt. Mit tettem, teszek a mindennapokban, hogy a lelkem erős, a testem egészséges legyen. Azt is tudom, hogy én mitől nem vesztettem el a fonalat az elmúlt időben. Ugye elmondhatom. ugye érdekel?

A nehézség hullámai nem kell, hogy elsöpörjenek. Akár fel is emelhetnek. Téged, engem, minket. Együtt, vagy külön-külön. A lényeg az, hogy minden rendben legyen.

Nyár van. Izgalmas, édes, szerelmes nyár. Test és lélek lazább ilyenkor. Könnyedebb, lebegősebb. Megérdemeljük, hogy így legyen.


Szórádiné Páll Rózsa

Életminőség szakértő

https://rozsamax.hu/
Vissza a főoldalra

Nyár, szabadság, szerelem

Nyár, szabadság, szerelem. De fordítsuk komolyra a szót. Vagy még sem, mert tényleg nyár van. Igaz, az idei kicsit más, mint bármelyik korábbi, hiszen ez a tavasz igencsak próbára tett mindenkit. Ezért felfokozott hangulatban örülünk a napsütésnek, kirándulásoknak, a lassan beinduló utazásoknak. A strandok, fürdőhelyek szinte mindegyike várja tárt karokkal a vendégeket. A Balaton, és minden fürdésre és pihenésre vonzó hely megtelt újra élettel.

A szerelem mindent megér

Utánajártunk, milyen innovatív megoldást választhatnak azok a férfiak, akik a szexuális életükben korlátozottak, azonban nem szeretnének orvoshoz fordulni a problémájukkal, vagy elutasítják a gyógyszeres, kémiai megoldásokat, amelyek valóban nem kockázatmentesek. Találtunk egy olyan nagyszerű megoldást, amivel a szervezetet nem kell egészségkárosító hatásnak kitenni. A praktikus, egyszerűen alkalmazható, diszkrét, ugyanakkor eredményes módszert találtunk, amely bárki számára már Magyarországon is elérhető. Mindazoknak ajánljuk a módszert, akiknek fontos, hogy örömet szerezzenek párjuknak a minőségi testi szerelem terén.

Szerelem tapéták

Már egy ideje gondolkodom azon, hogy le kellene cserélnem itthon a tapétákat. Persze nem a Cole&Son Woods tapétát a hálóban, mert azt még mindig imádom, semmire nem cserélném. Ez egy időtálló választás volt.

Kutyus a családban: Szerelem első látásra

Amikor Ámor nyila betalál… Meglátni és megszeretni egy pillanat műve. Nem gondolkodsz, hiszen valójában érzelmi lény vagy. A cukiság faktor ezért téged is leterít. Ámor nyila már beléd is fúródott. Nem, nem gondolkodsz ilyenkor. Elillan a ráció utolsó szikrája is. Nyúlsz a pénztárcádért és fizetsz, mint a katonatiszt. De nem csak ezen a napon lesz így. A frigy egy kutyussal jó eséllyel évtizedekre köttetik.

Halálos szerelem

Szerelmi háromszög, ahogy Móricz Zsigmond csinálta. Híres íróink élete bizony egyáltalán nem oly példaértékű, mint azt az irodalomórákon tanultak alapján hinnénk. Gondoltuk volna Móriczról, hogy egy olyan szerelmi háromszög részese volt, amely halállal végződött? Pedig így történt… Egy híres író, egy feleség, egy színésznő és minden összekavarodott.

J. R. Matthew - Herceg fekete lovon XII. rész

Tess felkacagott a boldogságtól, és a férfi nyakába ugrott, aztán csókolta, csókolta és csókolta. És Ramon visszacsókolt. Aztán lágyan elfordította a lányt és az ágyra dőltek. A férfi keze – mézédes bizsergésű lágy érintéssel – elindult Tess Bőrén. Amikor a lány már úgy érezte, egész testében borzong a férfi érintésétől és csókjaitól, lekerült a póló, és minden egyéb akadályozó ruhadarab. Tess boldogan ölelte magához az izmos férfitestet. Ölelte és csókolta élete férfiját, és a vágy egyre csak hatalmasodott benne, egészen addig, amíg vágyának engedve, átvette az irányítást. Minden szerelmét át akarta adni a férfinak. Eggyé olvadni vele és boldog beteljesüléssel elveszni a szerelem semmihez sem fogható gyönyörében. Ramon pedig érezte a lány minden rezdülését. Boldogan hagyta, hogy Tess felülre kerüljön, ajkával lágyan kényeztette a málnaszemmé keményedett bimbókat, miközben testük összeforrt a szerelem ritmusában. És megtörtént az, amit a párok csak a legfelemelőbb pillanatokban élnek meg, és a gyönyör könnyűszárnyú madara egyszerre emelte őket az ég végtelen, mindent megszépítő magasába.

Minimál konyha megbolondítva

Egy nagyon kedves ügyfelem új konyháját szeretném bemutatni. Ez egy igazi szerelem projekt volt számomra, élveztem minden percét a közös munkának, remélem az érzés a megrendelőkkel kölcsönös. Az első megkereséskor a konyha, az étkező, a fürdőszoba és a vendégszoba áttervezésére kaptam megbízást, a ház többi részéhez (egyelőre) nem nyúltunk. Rögtön az elején kiderült, hogy a házat egy ismerős építész tervezte, akivel egy másik projekten is együtt dolgozunk, de a felkérés nem rajta keresztül jött. Milyen érdekes, ahogy a szálak összefutnak véletlenül. Bár véletlenek szerintem nincsenek.

Kulcsrakész weboldalt kínálunk, mely látogatókat hoz.