Sokan vallják, hogy az ember nem lehet próféta a saját hazájában, erre azonban Sápi Csaba jócskán rácáfol. Családi vállalkozásában olyan kézműves gyümölcsborokat készít, amelyek nem csak Magyarországon egyre népszerűbbek, hanem gyorsan meghódították a világ számos borkedvelőjét is.
A finom nedűk ugyanis sorra nyerik a díjakat a magyarországi és a nemzetközi megmérettetéseken, valamint Prémium Hungaricum minősítéssel is rendelkeznek. Nem csak ízvilágukban különlegesek, hanem alapanyaguk sem mindennapi. Ezek a borok ugyanis nem szőlőből készülnek, hanem olyan kiváló gyümölcsökből, mint például az eper, málna, cigánymeggy, füge, áfonya, kajszibarack, birsalma, szilva, feketeribizli, vagy éppen a narancs. Olyan újszerű kombinációkkal is gazdagítva a kínálatot, mint a Narancsos eperbor, a Bodzás kajszibarackbor, vagy a Mandulás eperbor.