1. Kevés kókuszolajat hevítünk, majd a felkockázott tofut, megsütjük, meglocsoljuk közben teriyaki páclével, vagy szójaszósszal.
2. Ledaráljuk egy aprítóban, majd hozzáadjuk a borsot, zsályát, préselt fokhagymát, és a tejszínt. Összedolgozzuk.
3. Egy négyzet alakú jénai-, vagy üvegtál aljára kiszedünk pár merőkanál paradicsomszószt
4. Megtöltjük egyenként a cannelloni-k belsejét a tofuricottás masszával, és szép sorban, szorosan kirakjuk a jénait, míg el nem fogy.
5. Beborítjuk az egészet a maradék paradicsomszósszal, és lefedjük alufóliával.
6. 180 fokos sütőben 30 percig fólia alatt sütjük, majd ha levettük róla, megszórhatjuk olvadós növényi sajttal, és még 15 percig arany barnára sütjük.
Bármilyen száraz fehérborral kitűnő ebéd, vagy korai vacsora.
Jó étvágyat!